Translate

fredag den 10. august 2012

Ambassaden, ferie, year-ending-camp, surprise party..

Ja, jeg har nok indtil videre rimelig meget været den dårligste blogger i hele verden! Nu er det efterhånden snart ved at være 2 måneder siden jeg lavede mit sidste indlæg.. men jeg skal prøve så godt jeg kan fremover, at gøre det bedre! :-)

Når, men her på det sidste er der sket en hel masse i mit liv. Men det er vel bare noget med at gøre rede for det hele, og tage det fra en ende af, det bliver nok et ret langt indlæg..

Som sagt havde jeg fødselsdag d. 20. juni, hvor jeg var sammen med min familie. Den 27. havde jeg dimission, det var super dejligt!

Jeg har også været ude på ambassaden, hvilket var lidt en speciel oplevelse, men det var hurtig overstået. Man havde fået en tid, hvor man skulle møde op på ambassaden. Først blev man bedt om at stå og vente udenfor, indtil man blev kaldt over af en sikkerhedsvagt, der skulle se en pas. Så skulle man igennem sådan en sikkerhedkontrol, lidt ligesom den man skal igennem ude i lufthavnen. Man skulle aflevere alt elektronik, men jeg havde givet alt mit til min papmor, der stod udenfor og ventede. Alt undtagen mine cykellygter der lå i min lomme, så dem skulle jeg aflevere, og jeg fik et fint lille nummer, så jeg kunne få dem tilbage. lidt åndsvagt når det kun var cykellygter, men ja :-D Jeg kom ind, tog et nummer, også skulle jeg ellers bare sidde og vente til mit nummer blev kaldt op. Da det blev min tur, blev jeg kaldt op til skranke nummer 4, og jeg skulle aflevere min ansøgning, pas, nogle andre papirerog en frankeret kuvert. Af en eller anden grund, var jeg ikke sikker (ved ikke hvordan jeg kunne være i tvivl) på om jeg skulle komme frimærkerne på eller om det bare skulle have dem. Jeg skulle selvfølgelig selv sætte dem på, så jeg måtte stå og sætte dem på, mens hun tjekkede mine papirer.. Uheldigvis, havde min papmor kun kunne få fat i 6kr. frimærker (det skal lige siges, at der skulle på for 90) med Bruno på!! det var simpelhent så syrealistisk at stå der, mega formelt, på den amerikanske ambassade og sætte 15 bruno frimærker på!! haha Men så skulle man have taget fingeraftryk og man blev bedt om at sætte sig ned, og vente til at man personligt blev kaldt op. Da man blev kaldt op, skulle man svare på nogle spørgsmål, såsom hvad skal du i USA? Har du været i USA før? osv. også ønskede han mig god rejse, og sagde at jeg ville modtage mit pas med posten i løbet af nogle dage.Som jeg skrev i min sidste opdatering, skulle jeg et par dage på shoppe-hygge-tur med min mor til Hamborg, og en uge ned og besøge noget familie på Kos, Grækenland, og det var simpelhent så fedt!! I stedet for at skrive en hel masse om det, vil jeg bare indsætte nogle billeder fra begge steder.

Her kommer nogle billeder fra Hamborg:
Der var triathlon mens vi var der..
En sø i Hamborg
Makeup.. jer, der kender mig, ved at jeg ikke kan modstå det..
Min smukke mor ♥
En lækker salat vi fik, med grillet gedeost mums!
En virkelig fed udstilling, som min mor gerne ville se :-) 

Man er vel i Tyskland

 Her kommer nogle billeder fra Kos:
Poolen :-D
Storm og Tobias 
Et ægte ferie-billede

Familie-billede
Lækker græsk mad 
Vi var ude og sejle :-D

Kalymnos
Storms yndlings! 
PS. hvis man klikker på billederne bliver de større ;-) Jeg bliver nødt til at finde på noget bedre med de billeder, for eller kommer mine indlæg til at fylde alt for meget på siden.. jeg tror det bliver noget med at ligge dem ud på facebook, også linke dem, men nu må vi se.. :-)

Jeg har også modtaget en hel fantastisk mail fra Jacob fra explorius, hvori der stod, at dem der tager afsted næste, ikke kun for en soft-landing camp i New York (hvor man lige kan nå at at lande, og vende sig til tidsforskellen, dollars osv.), men også en year-ending camp i enten Washington, Chicago eller New York. Men fordi de lige skal prøve det af, for vi det gratis!! Jeg skal til Washington :-DMine negle er klar til at tage afsted!! 
Nu er der 4 dage til jeg rejser, jeg kan ikke rigtig forstå det, men jeg glæder mig rigtig meget!! Jeg har fundet ud af, at jeg skal rejse hele vejen fra Kastrup til Kileen airport, som er min sidste lufthavn, med en der hedder Jacob, hvilket jeg synes er rigtig rart! 


I onsdag holdte mine søde venner et surprise party for mig, det var simpelhen så sødt af dem, for jeg har stresset en del over, at skulle nå at holde noget afsked-tam-tam for dem (og det vidste mine veninder), så de arrangerede det for mig! Jeg fik også nogle helt vildt dejlige gave fra dem, bla. en bog de allesammen skrev i, en survival pakke med en masse danske ting, og en film :-D
Jeg elsker jer super meget, og kommer til at savne jer helt vildt!! ♥

 I morgen skal jeg holde afsked-middag for min familie, jeg glæder mig sådan til at se dem allesammen en sidste gang!

Jeg håber på at nå at få lavet et sidste indlæg inden jeg tager afsted, men ellers skrive jeg når jeg er kommet derover!

Ha' det dejligt indtil næste gang
- Julie ♥

1 kommentar: